Το 2009 συστάθηκε η Ερανική Επιτροπή του Αγίου Παντελεήμονα, αποτελούμενη από γυναίκες της ενορίας με διάθεση για προσφορά.

Σκοπός της Ερανικής Επιτροπής, σε πρώτη φάση, είναι η αποπεράτωση του Τέμπλου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα. Η Επιτροπή που απαρτίζεται από γυναίκες όλων των ηλικιών κι έχοντας μεράκι και πολύ αγάπη για την διακονία που επιτελούν, από το 2009 διοργανώνουν ποικίλες δραστηριότητες με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται για τον νεόδμητο Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Τρεις φορές τον χρόνο (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι), η Ερανική Επιτροπή διοργανώνει απογευματινό καφέ και μπαζάρ. Εκεί, εκτίθενται γλυκά κουταλιού και όμορφες δημιουργίες - χειροτεχνίες, είδη δώρων κ.τ.λ.. που κατασκευάζουν οι γυναίκες και τα οποία πωλούνται προς ενίσχυση των έργων του Ναού του Αγίου Παντελεήμονα. Όμως ακόμη και κατά την διάρκεια του έτους οι δραστήριες γυναίκες - μέλη της Ερανικής Επιτροπής, ετοιμάζουν γλυκά κουταλιού για τον ίδιο ως άνω σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη της Ερανικής Επιτροπής διακονούν με πολύ αγάπη το έργο αποπεράτωσης του Τέμπλου, αλλά και του Ναού του Αγίου Παντελεήμονα. Η θητεία τους έχει διάρκεια τρία έτη και κάθε φορά προστίθενται και νέα μέλη στην Επιτροπή.


Μέλη Ερανικής Επιτροπής

(1 Ιανουαρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2025)


Τακτικά Μέλη:

Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος, Πρόεδρος

Ανδρομάχη Ζαρκάδα - Κόνη, Αντιπρόεδρος

Αμαλία Σακκά - Τσιαντίκου, Ταμίας

Καλλιόπη Μπατζογιάννη - Βλαχογιάννη, Γραμματέας


Αναπληρωματικά Μέλη:

Μαρία Αντωνίου

Ευδοκία Θεοχαροπούλου (Βλαχογιάννη)

Βασιλική Μπρέντα (Κόνη)

Ελένη Λίτσιου

Αικατερίνη Μουζακιάρη

Γεωργία Μπαλιακούτα (Ντίνου)

Γεωργία Παπαγεωργίου (Ψύρρα)

Ευθαλία Ζήμου (Χασιώτη)


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Απογευματινός καφές και μπαζάρ (Καλοκαίρι 2021)

Συμμετοχή Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου

Απογευματινός καφές και μπαζάρ (Καλοκαίρι 2020)

Δημιουργίες (Χριστούγεννα 2020)